Ingyen TIPP

A sportfogadás mára hatalmas üzletággá fejlődött. 

Rengetegen igyekeznek egy kis plusz bevételre szert tenni, azáltal, hogy a mérkőzések kimenetelét helyesen tippelik meg. Sőt, vannak, akik a sportfogadást egész komoly szinten űzik és ez a fő bevételi forrásuk. Akár csak egy kis pénzbeli kiegészítést jelent számodra a sportfogadás, akár munkaként tekintesz rá, néhány jó tipp jól jöhet!

A sportfogadók többsége nem következetes játékos, ami azt jelenti, hogy leginkább saját kútfőből próbálja meg kitalálni egy-egy mérkőzés végkimenetelét, esetleg a szintén sportrajongó ismerősökkel beszéli meg az esélyeket. Akik egy fokkal dörzsöltebbek, azok nem csupán a saját elgondolásaikra hagyatkoznak, hanem hasznos tippeknek néznek utána a neten. Sokan ettől valamiért ódzkodnak, mert időigényesnek és pénzrablónak érzik.

Holott egyik sem feltétlenül igaz.

Előbbi különösen úgy nem állja meg a helyét, hogy a tippek nélkül neked kellene utána nézni a csapatoknak, a tabellán való elhelyezkedésüknek, a csapatot alkotó játékosoknak, hogy éppen sérültek-e, ha igen, akkor milyen mértékben, továbbá folyamatosan figyelni kell a híreket, hiszen a leglényegtelenebbnek tűnő hír is lehet annyira fontos, hogy akár a mérkőzést is befolyásolja. A legtöbb futballrajongó viszont nem képes egész nap híreket és esélylatolgatásokat olvasni.

A használható tippekért nem feltétlenül kell kisebb vagyonokat kiadni, hiszen az online felületeken számos ingyenes tipp található. Természetesen óvatosan kell bánni a különféle tippekkel és weboldalakkal, hiszen nagyon sok ígér nagy sikert, azonban a tipp mögött még sincs megalapozottság.

A cél ebben az esetben az oldal látogatottságának növelése, akár azon az áron is, hogy a pénzed a sportfogadóirodák zsebében landoljon. Persze, nem minden weboldal megbízhatatlan, azonban mindenképp óvatosnak kell lenni!

Mi ezzel nem igazán tudunk egyetérteni, hiszen ez valahol nem etikus. Az ingyenes tippek esetében is fontosnak tartjuk a megalapozottságot és a felkészültséget. Éppen ezért minden egyes tipp mögött, akár ingyenes, akár ellenértékért adott, komoly kutatómunka áll. Tudnod kell, hogy a sportfogadás egy izgalmas világ, melyben előre lehet lépni és nagyon sokat lehet fejlődni. A döntés és a fogadás során nagyon fontos a hideg fej.

Elsősorban futballt érintő tippeket tudunk adni, de emellett más sportágakban is a segítségedre lehetünk. Érdemes magad próbára tenni, tanulmányozni ingyenes tippjeinket és ha bevállnak, valamint szeretnéd komolyabb szintre emelni a sportfogadást, akkor érdemes lehet prémium szolgáltatásainkra is előfizetned. Viszont, ha csak az ingyenes tippek érdekelnek, akkor is bőven tudsz miből szemezgetni.

Erre nem igazán tudunk válaszolni, hiszen ez attól függ kinek mi a kényelmesebb. Vannak, akik a papíralapú sportfogadás hívei, míg mások jobb szeretik ezt is online intézni.

Utóbbira is bőven van lehetőség, mert nagyon sok online fogadóiroda áll ma már rendelkezésre.

Ezt egyáltalán nem lehet biztosra kijelenteni. Száz százalékos tuti biztos tipp ugyanis nem létezik. Bármikor történhet olyan váratlan esemény vagy eltitkolt sérülés egy játékos esetében, amely mindent megváltoztat. A tippek olvasgatásából, tanulmányozásából, azonban nagyon sokat kamatoztathatsz.

Még egy dolgot mindenképp érdemes tudnod. Még pedig azt, hogy az ingyenes tippek nem rosszabbak, mint azok, amikért fizetni kell. Ez a tévhit ma már széles körben elterjedt, nagyon sokan úgy vélik, hogy csak az lehet jó, amiért fizetni kell. 

Ez azonban nem így van, így bátran szemezgess ingyenes tippeinkből!

2023 04 30 @ 1.60

73620 V

Odd Grenland – Rosenborg

2.5 Over

1.80

2023 01 07 @ 1.80

23003 V

Ipswich – Rotherham

2.5 Over

1.80

Ingyen tippek archívum:

MTM

Elmúltál 18 éves?

Az oldal használatát 18 éven aluliaknak nem ajánljuk. Kérjük, hogy csak akkor kattints az IGEN gombra, ha elmúltál 18 éves.